Sct. Hans 2019


Sidste år vandt “vores” Lotte Riisholt Dansktop prisen i kategorien “Årets kvindelige dansktop solist”. I marts i år markerede hun sig igen ved at løbe med sejren, da hun sammen med Mathis Davidsen vandt prisen “Mig og min mentor”. Et stort tillykke til begge skal lyde herfra.

Lotte Riisholt

Vi har igen i år sikret os Lotte Riisholt til vores Sankt Hans arrangement på Amfi, og hun vil stå for underholdningen fra kl. 19.00 til vi tænder bålet kl. 21.00.

En lille smagsprøve på Lotte Riisholt optræden https://www.youtube.com/watch?v=JabQX_7CJAs

Inden vi tænder overlader vi dog lige mikrofonerne til årets båltaler, Som i år er Malene Gram Grandjean.

Malene er 43 år, bosat i Kalundborg, gift og har to børn på 18 og 20 år. Hun har boet i Jorløse gennem hele barndommen, og da hun flyttede hjemmefra flyttede hun til Viskinge. Malene kan derfor siges at være meget lokal.


Malene Gram Grandjean

Malene er ansat om Gymnasiedirektør i EUC Nordvestsjælland, tidligere rektor på Slotshaven Gymnasium i Holbæk. Før dette var hun ansat på Kalundborg Gymnasium – først som gymnasielærer i psykologi og kemi og sidenhen som uddannelseschef. 

Malene har en mastergrad fra SDU i offentlig ledelse, en kandidatgrad fra RUC i psykologi og pædagogik samt en bachelor i kemi.

Desuden har hun en uddannelse som folkeskolelærer fra Holbæk lærerseminarium (1994-98), og har været ansat på Hvidebækskolen (1998-2002) og Skolen på herredsåsen (2002-2007). 

-“Jeg brænder for at gøre en forskel og har et særligt fokus på den forskel, man kan gøre i lokalområdet.”

Fortæller Malene, og fortsætter:

-“Derfor har jeg også aktivt været involveret i en del forskellige frivillige organisationer og bestyrelser. Igennem otte år har jeg været i RUB’s bestyrelse (Røsnæs Udvikling og Beboerforening), hvor vi har samlet over 17 mio kr sammen til naturprojektet Røsnæs Rundt. Desuden har jeg som næstformand for bestyrelsen været med til at opstarte SYMB – Kalundborgs første socialøkonomiske forening.”