Gary Snider m. kor

Gary Snider har i de sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. 

Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk af teksterne, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.

Gary og Leonard har mange ting til fælles: begge var født i Canada i jødiske familier med musikalske mødre og de mistede begge deres fædre, da de var små drenge. Som unge mænd rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet.  Som Gary siger: ‘Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende’. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land!

Det bliver dermed en gentagelse af en magisk og succesfuld aften på Amfi i august i år (2017), hvor Gary Snider for første gang var på besøg. Ved koncerten i 2018 har Gary udvidet sit show med to dejlige korsangere: Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald. Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen-entusiaster. Der er kun 150 billetter til salg ved denne intimkoncert. Og for de 50 hurtigste vil der kunne tilkøbes forudgående middag i servicebygningen á 200 kr. (udover koncert-prisen).

 Velmødt!