Skt. Hans

Lotte Riisholt kommer som sædvanlig og underholder os fra kl. 19.00 til vi tænder bålet. Hun hjælper nok også til med midsommersangen.

Lotte Riisholdt vil synge for, når bålet tændes.

Vores båltaler er endnu ikke på plads, men det skal vi nok nå.

Vi tænder bålet kl. 21.00 og det nærmere program for dagen vil fremgå her i løbet af vinteren.

 

Shu-bi or not Shu-bi

Oplev en forrygende koncert med to af dansk rocks vittigste hoveder, de originale Shu-bi-dua medlemmer,
Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen.
Sammen med deres band, Shu-bi or not Shu-bi, leverer de et show fuld af nostalgi, fis og ballade med afsæt i
autentiske Shu-bi-dua numre fra de gyldne år,
1973 – 1982.

 

Foruden Claus og Bosse består bandet af tre musikere som bestemt heller ikke holder sig tilbage, nemlig
Karsten Lagermann, John Sørensen og Klaus Poulsen.
Med humor, kærlighed og fandenivoldskhed leveres de legendariske hits sammen med en stribe af periodens mere ’hemmelige’ numre .. naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre. Gå ikke glip af en unik oplevelse, men vogt jer for efterligninger;

”Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”

Johnny Logan

Det er ikke alle sangere man kan kalde ‘exceptionelle’. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musikhistorien. I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige. Succesen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare.

Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen hans seneste CD – ‘The Irish Connection 2 – The Irish Soul’ som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære ‘traditionals’ samt en stribe helt nye sange. Dette album blev også en kæmpe succes. Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix.

Nu er han så aktuel her i 2017 med et helt nyt album med titlen ”It is what it is” – nye fantastiske velskrevne sange, som Johnny Logan selv har skrevet de fleste af. Super iørefaldende og med god nerve og fantastisk energi, som altid er kendetegnede for verdensstjernen Johnny Logan. Albummet er indspillet i Danmark og med en lang række af de dygtigste musikere, som også er live holdet bag Johnny Logan. Mange af de nye hits vil også være at høre når Johnny Logan & Friends giver koncert rundt omkring i Danmark.

Når Johnny Logan turnerer i Danmark er det med det fantastiske danske band FRIENDS under ledelse af Rasmus Hedeboe, nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan leverer et show i absolut topklasse. Publikum er overalt begejstret og bliver taget med storm når JOHNNY LOGAN & FRIENDS går på scenen.

Gary Snider m. band

Gary Snider har i de sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. 

Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk af teksterne, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.

Gary og Leonard har mange ting til fælles: begge var født i Canada i jødiske familier med musikalske mødre og de mistede begge deres fædre, da de var små drenge. Som unge mænd rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet.  Som Gary siger: ‘Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende’. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land!

Det bliver dermed en gentagelse af en magisk og succesfuld aften på Amfi i august i år (2017), hvor Gary Snider for første gang var på besøg. Ved koncerten i 2018 har Gary udvidet sit show med to dejlige korsangere: Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald. Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen-entusiaster. Der er kun 150 billetter til salg ved denne intimkoncert. Og for de 50 hurtigste vil der kunne tilkøbes forudgående middag i servicebygningen á 200 kr. (udover koncert-prisen).

 Velmødt!