Pressemeddelelse fra Kulturforeningen Amfi Vestsjælland

Så går sæsonen i gang i Kulturforeningen Amfi Vestsjælland

Traditionen tro vil der i sommermånederne være Veteran-træf hver onsdag i lige uger kl. 18.00. Første gang den 2/5 og sidste gang den 5/9, 2018. Der har hidtil primært deltaget veteranbiler i disse hyggelige træf, men andre køretøjer er også velkomne; motorcykler, knallerter, traktorer etc.

Køretøjerne lines op foran servicebygningen, hvor der kan købes kage, kaffe, øl og vand.

Som det også er traditionen, vil der i forbindelse med årets første træf, den 2/5, blive foretaget en kåring af ”årets bil”.

Allerede ugen efter, den 8/5-18, kl. 19.00 sker der igen noget på Amfi. Hér er der nemlig generalforsamling i Kulturforeningen Amfi Vestsjælland. På generalforsamlingen aflægger foreningens hidtil eneste formand, Dan Bisp, for sidste gang årsberetning. Dan Bisp, der har været en af de drivende kræfter i skabelsen af Amfiscenen og ankermand  i etableringen af Kulturforeningen Amfi, har valgt at udtræde af bestyrelsen og stopper dermed som formand – men fortsætter som frivillig aktiv i foreningen.

Årets første koncert på Amfiscenen i Bregninge er søndag den 27/5-18, kl. 15.00, hvor der er Shubidua-koncert med orkestret ”Shu-bi or not Shu-bi”, som er det tætteste man kan komme på en live-koncert med de hæderkronede, folkekære og storsælgende ”Shubberne”. Bandet tæller bl.a. to af de mest fremstående medlemmer af det originale Shu-bi-dua, Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen. Billetter i forsalg;

Nordic Singers

Nordic Singers – med lokale rødder – synger og spiller populære toner på Amfiscenen i Bregninge
d. 17/6, kl. 15
 Nordic Singers, der bl.a. tæller sopranen Randi Gislason, der stammer fra Gørlev, og Hans Lawaetz, der er født og opvokset på Røsnæs, har ved flere lejligheder med stor succes optrådt ved indendørs koncerter i Kalundborg-området, bl.a. to gange i Nyvangskirken.
 
Nu rykker de udendørs i den danske sommer, og optræder søndag den 17/6, kl. 15 på den store amfiscene i Bregninge, og stiller i en opstilling med 4 sangere og pianist samt trommer , violin og Bas, hvoraf flere har erfaring fra den henholdsvis Den Kgl. Opera og det Kongelige kapel.  
 
Og publikum kan godt glæde sig. Det bliver både smukt, vellydende og muntert, og repertoiret vil bestå af bl.a. sange af Bent Fabricius Bjerre, Dansk film potpourri  og alt fra Abba og Country til Rock,  ligesom Bohemian Rapsodi fra Queen vil blive fremført.  Publikum må meget gerne synge med på de populære toner, men der vil også blive budt på arier, duetter og kvartetter fra de mest populære operaer og operetter.   

Mike Colin Andersen som Elvis

Elvis på programmet i skikkelse af Mike Colin Andersen, som er kåret til Europas bedste Elvis imitator. Der venter en eksplosion på scenen med et Elvis show med et overflødighedshorn af de største rock hits der har været gennem tiden. Mike Andersen optræder i Bregninge sammen med hans to professionelle Las Vegas-dansere.

Skt. Hans

 

Lotte Riisholdt vil synge for, når bålet tændes.

Et stort tillykke til dette års vinder af prisen “Årets Kvindelige Dansktop Solist 2018” Lotte Riisholt.

Vi var heldigvis fremsynet nok til at sikre os hendes deltagelse i vores Sankt Hans arrangement på Amfi, så Lotte kommer som sædvanlig og underholder os fra kl. 19.00 til vi tænder bålet.

 

 

Årets båltalere

Dette års båltale ved AMFI-Vestsjælland  har vi lagt i hænderne på hele to talere nemlig direktørduoen ved Holbæk Teater Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen. Læs mere

Vi tænder bålet kl. 21.00.

 

Shu-bi or not Shu-bi

Oplev en forrygende koncert med to af dansk rocks vittigste hoveder, de originale Shu-bi-dua medlemmer,
Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen.
Sammen med deres band, Shu-bi or not Shu-bi, leverer de et show fuld af nostalgi, fis og ballade med afsæt i
autentiske Shu-bi-dua numre fra de gyldne år,
1973 – 1982.

 

Foruden Claus og Bosse består bandet af tre musikere som bestemt heller ikke holder sig tilbage, nemlig
Karsten Lagermann, John Sørensen og Klaus Poulsen.
Med humor, kærlighed og fandenivoldskhed leveres de legendariske hits sammen med en stribe af periodens mere ’hemmelige’ numre .. naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre. Gå ikke glip af en unik oplevelse, men vogt jer for efterligninger;

”Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”

Johnny Logan

Det er ikke alle sangere man kan kalde ‘exceptionelle’. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musikhistorien. I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige. Succesen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare.

Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen hans seneste CD – ‘The Irish Connection 2 – The Irish Soul’ som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære ‘traditionals’ samt en stribe helt nye sange. Dette album blev også en kæmpe succes. Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix.

Nu er han så aktuel her i 2017 med et helt nyt album med titlen ”It is what it is” – nye fantastiske velskrevne sange, som Johnny Logan selv har skrevet de fleste af. Super iørefaldende og med god nerve og fantastisk energi, som altid er kendetegnede for verdensstjernen Johnny Logan. Albummet er indspillet i Danmark og med en lang række af de dygtigste musikere, som også er live holdet bag Johnny Logan. Mange af de nye hits vil også være at høre når Johnny Logan & Friends giver koncert rundt omkring i Danmark.

Når Johnny Logan turnerer i Danmark er det med det fantastiske danske band FRIENDS under ledelse af Rasmus Hedeboe, nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan leverer et show i absolut topklasse. Publikum er overalt begejstret og bliver taget med storm når JOHNNY LOGAN & FRIENDS går på scenen.

Gary Snider m. kor

Gary Snider har i de sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. 

Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk af teksterne, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.

Gary og Leonard har mange ting til fælles: begge var født i Canada i jødiske familier med musikalske mødre og de mistede begge deres fædre, da de var små drenge. Som unge mænd rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet.  Som Gary siger: ‘Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende’. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land!

Det bliver dermed en gentagelse af en magisk og succesfuld aften på Amfi i august i år (2017), hvor Gary Snider for første gang var på besøg. Ved koncerten i 2018 har Gary udvidet sit show med to dejlige korsangere: Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald. Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen-entusiaster. Der er kun 150 billetter til salg ved denne intimkoncert. Og for de 50 hurtigste vil der kunne tilkøbes forudgående middag i servicebygningen á 200 kr. (udover koncert-prisen).

 Velmødt!