Karl Hermans Trio

Oplev et top professionelt live-band.

Karl Herman´s Trio er vel nok Danmarks mest erfarne John Mogensen fortolkere. Bandet har med ca. 2000 koncerter og 6 CD-udgivelser i ryggen, givet sit publikum en unik musikoplevelse i nu mere end 30 år. Bandet går aldrig på kompromis med sin kvalitet. Vores lydfirma leverer hvergang en koncertproduktion med det sidste nye indenfor lyd og lys. En koncert med Karl Herman´s Trio emmer af vaskeægte spilleglæde.

Så længe jeg lever, Der er noget galt i Danmark, Fut i fejemøget og Karl Herman & jeg. Klassikere vi alle elsker at feste til og kan synge med på.

John Mogensen er en evergreen i dansk musikkultur. Han bliver kopieret som aldrig før. Karl Herman’s Trio ønsker ikke, at efterligne den store mester på udseendet. Vi leverer hans sange respektfuldt gennem nerve og sjæl, så det får hele tivoliet til at gynge. Musikken skal være i centrum! Den skal ud over scenekanten. Ud til vores kære publikum. Charmerende, rådt for usødet.

Danmarks største trio, som i virkeligheden er en kvartet består af Jakob Holm (bas), Claus Madsen (solo-guitar), Janus Stick (trommer) og Leo Adolph (guitar og sang).

Bandet har desuden udmærket sig ved, at skrive og udgive sine egne kompositioner. Sange der rigt har været præsenteret ved de mange koncerter, pladeudgivelser, TV-optrædener osv.

Velkommen til Karl Herman´s Trio Anno 2023.

Forvent dig et festfyrværkeri af dimensioner når vi igen indtager scenen i netop din by.

Køb billet her