Pressemeddelelse fra Kulturforeningen Amfi Vestsjælland

Så går sæsonen i gang i Kulturforeningen Amfi Vestsjælland

Traditionen tro vil der i sommermånederne være Veteran-træf hver onsdag i lige uger kl. 18.00. Første gang den 2/5 og sidste gang den 5/9, 2018. Der har hidtil primært deltaget veteranbiler i disse hyggelige træf, men andre køretøjer er også velkomne; motorcykler, knallerter, traktorer etc.

Køretøjerne lines op foran servicebygningen, hvor der kan købes kage, kaffe, øl og vand.

Som det også er traditionen, vil der i forbindelse med årets første træf, den 2/5, blive foretaget en kåring af ”årets bil”.

Allerede ugen efter, den 8/5-18, kl. 19.00 sker der igen noget på Amfi. Hér er der nemlig generalforsamling i Kulturforeningen Amfi Vestsjælland. På generalforsamlingen aflægger foreningens hidtil eneste formand, Dan Bisp, for sidste gang årsberetning. Dan Bisp, der har været en af de drivende kræfter i skabelsen af Amfiscenen og ankermand  i etableringen af Kulturforeningen Amfi, har valgt at udtræde af bestyrelsen og stopper dermed som formand – men fortsætter som frivillig aktiv i foreningen.

Årets første koncert på Amfiscenen i Bregninge er søndag den 27/5-18, kl. 15.00, hvor der er Shubidua-koncert med orkestret ”Shu-bi or not Shu-bi”, som er det tætteste man kan komme på en live-koncert med de hæderkronede, folkekære og storsælgende ”Shubberne”. Bandet tæller bl.a. to af de mest fremstående medlemmer af det originale Shu-bi-dua, Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen. Billetter i forsalg;