Sweethearts

Den 26/6-2021, kl. 20.00

Efter Corona-nedlukning spiller det hæderkronede orkester Sweethearts deres første koncert i over et år, på Amfi i Bregninge, lørdag den 26/6-21, kl. 20.

Restriktionerne er lempet, så der er plads til alle til den udendørs koncert, men adgang forudsætter indtil videre fremvisning af gyldigt Coronapas – og at man skal bære mundbind, når man går eller står.

Billetter i forsalg koster 160 kr. og foretages via billetsalgsportalen ”Place2book”. Se link på Amfi`s hjemmeside. Billetprisen ved indgangen er 200 kr.

Det skal nok blive en fest – og vi er klar med fadøl, grillpølser, kaffe og kage m.m.

”Åbn jeres hjerter – glem det grå og triste” – Og det er præcis, hvad der sker, når man er i selskab med Danmarks mest populære festorkester, Sweethearts.

Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt show, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd.

Med det platin-vindende debutalbum fra 92, ”Lyk’lig i en verden af musik”, fik Sweethearts hele Danmark til igen at synge med på numre som ”Flower Power”,   ”Smilende Sussi” og ”Rør ved mig”.

Albummet ”Lad hele verden danse” fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ”Jeg ringer på fredag”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd” og ”Arrivederci Franz”, skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede Sweethearts platin for anden gang.

Siden er der kommet yderligere 7 albums med et samlet salg tæt på 500.000 eksemplarer.

Sweethearts er et af Danmarks flittigste livebands og har spillet mere end 1500 koncerter gennem årene. Succesen skyldes Sweethearts’ uforlignelige evne til at sætte skub i enhver fest – hver gang.

Med tungen lige i munden leverer Sweethearts fest og farver, styrer uden om det letkøbte og bruger med stor erfaring løs af branchens klichéer. Sweethearts blander med sikker hånd de gamle popsange med rock og rul, latin og  jazz etc. – og mixer det hele sammen til et effektivt og charmerende sceneshow. Et sceneshow der efterlader publikum med en varm fornemmelse af at ha’ fået meget  mere end det de kom efter. Sweethearts består af: Vokal: Pernille Højmark, Bas: Kim Kidholm, Guitar: Bo Bistrup, Keyboards: Peter Michael og Trommer: Holger Kølle.

Bestil billet