Humørekspressen

Søndag, den 29/8-2021, kl. 15.00

Humørekspressen består af Frandsen (Pharfar), Krølstrup (Klumbem), Strejferen (Chapper) og Peber (Peter Lützen fra Panamah). Det er altså nogle erfarne gutter, som med iver har kastet sig over den helt særegne guldaldermusik fra 70’ernes dansktop.

Humørekspressen har allerede spyttet et iørefaldende hit ud – nemlig sangen “Der ER Godter På Vej”. De fire medlemmer af Humørekspressen er hver for sig enestående musikere, som har en baggrund, der tæller platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener.

Men trods den iboende modernitet nærer de alligevel en dybfølt respekt for dansktop musik – en respekt, som du mærker med det samme.

Bestil billet

Østre Gasværk – Gasolin- og Kim Larsen-jam

Lørdag den 14/8-2021, kl. 19.00

ØstreGasværk er et af de mest efterspurgte og festligste ”Gas” band der findes. De tilbyder et sublimt mix af de mange sange, som Larsen har skrevet til sig selv og til Gasolin.

ØstreGasværk har efterhånden 20 år på bagen og de leverer en skøn blanding af større og mindre hits i kærlige, fortolkende versioner.

Forsanger René Gerrick gør ikke noget for at ligne Kim Larsen – og tak for det – men når han åbner munden, kan man blive helt i tvivl. Han formår på én og samme tid at fortolke og kopiere Kim Larsen.

Med et absolut velspillende band i ryggen tror man virkelig på Renés versioner af sangene, og det rammer publikum lige i hjertekulen. Kim Larsen havde selv hørt bandet, og udtalt: Ikke nok med, at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid, de ryger også lige så mange cigaretter!

Bestil billet

Sweethearts “Classic”

Den 26/6-2021, kl. 20.00

Slabadubadelle, Hjerter af honning, Smilende Susi, Rør ved mig….det var sange der, i Sweethearts fortolkninger, væltede Danmark i 90’erne. Marianne Toornburg og Pernille Højmark i front, var dengang et “Match made in Heaven”.

I sommeren 2020 tager de 2 på landevejen igen, sammen med resten af Sweethearts under navnet SWEETHEART CLASSIC, og de lægger vejen forbi Amfi-scenen i Bregninge.

Glæd dig til er farverigt og underholdende show med Mariannes lyse, klare stemme, Pernilles uforlignelige entertainertalent, samt resten af Sweethearts, der med 32 år på bagen og 500.000 solgte albums, er klar til endnu en tur i manegen.

Bestil billet

Bo Evers m. Band

Lørdag d. 22. maj kl. 19.00

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Mange vil nikke genkendende til Bo Evers radio-hit ”Fred”, men andre kendte numre er også ‘Barry White’ og ‘Hver Anden Weekend’. Nu er der nye hits på EP-en ‘Død’, som udkom i februar 2019, med singleforløbere ‘Fri Mig’.

Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene alle samme sted: I Bo Evers´ finurlige hjerne, når han sidder alene med sin guitar. Bo Evers Band har formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk!

Til koncerterne kombineres den legesyge musik og tekst. Og det hele blomstrer op i en højere enhed, som sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker. Sabine Kirchmeier Andersen, direktør for Dansk Sprognævn har om Bo Evers udtalt: “Bo Evers har en evne til at skabe sjove billeder og beskrive situationer med mange, mange gode og overraskende ord og udtryk. Hans billeder og hans måde at fortælle på er skøn…”.

Bestil billet