Årets veterankøretøj 2021

Afsløring af årets veterankøretøj 2021 på Amfi.

Den 2. september havde vi afsløring af årets køretøj 2021 på Amfi Vestsjælland.

På Amfi Vestsjællands træf for veterankøretøjer er det deltagerne og tilskuerne, der bestemmer hvilket køretøj, der skal have æren og have tildelt en graveret plakette til montering i køretøjet.

Opløbet var meget tæt. Der var således kun en stemme til forskel mellem vinderen Mercedes Benz 220 Limousine fra 1952 og den hvide Rover, som er en stabil deltager ved vores træf hen over sommeren.

Vinder af årets veterankøretøj 2021

Vinderen ejes af Niels Erik (Mandse) Lundvig, Bastrup Sønderstrand.

Vinderen er en flot og elegant Mercedes Benz 220 med 6 cylindre og en herlig motorlyd og fra en tid, hvor bildesign var håndarbejde og præget af yderst luksuriøse finesser – en helt igennem værdig vinder.

Vinder af publikumskonkurrencen (lodtrækning blandt alle afgivne stemmer) blev Tobias Sørensen.

KFUM Spejder-sommerlejr på AMFI Vestsjælland

Igen i år er der KFUM Spejder-sommerlejr på AMFI Vestsjælland

Og denne gang får de lokale spejdere fra Eskebjerg selskab af deres spejdervenner fra Odsherred Distrikt.

I dagene 3-10. juli vil man kunne se spejdere i alle størrelser bruge det dejlige område omkring Amfi søen. Der skal sejles på søen i meginjoller og på tømmerflåder, der skal fanges krebs, der skal holdes gudstjeneste/andagter, der skal laves mad over bål og der skal hygges og leges.

Vi vil også være synlig i lokalområdet, da både små og store spejdere sendes på hike (gå og cykelture af forskellig længder), så de kan lære området at kende og samtidig øve div. færdigheder og styrke deres fællesskab i patruljerne. Giv dem gerne et ”klap på skulderen”, skulle I møde dem.

Temaet for i år er FNs Verdensmål, og de 17 forskellige mål vil der blive arbejdet med på forskellige leder og kanter. Det er så vigtigt at vi passer på den verden vi lever i og på.

I forbindelse med sommerlejren vil der søndag den 4. juli kl. 19.00 blive afholdt en ”åben” gudstjeneste. Dvs. for både spejdere og menighed. Husk at medbringe noget at sidde på, stol eller tæppe. Præst og personale ved gudstjenesten kommer fra den anden side af Kalundborgvej, fra Bregninge Kirke.

Fakta om lejren:

Ca. 100 KFUM-Spejdere fra Odsherred Distrikt deltager på den fælles distriktssommerlejr.

KFUM-Spejderne Odsherred Distrikt dækker syv grupper: Nykøbing Sj, Svebølle, Eskebjerg, Holbæk, Tuse Bjerg (ved Holbæk), og Kirke Eskildstrup fordelt i kommunerne Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

De mindste spejdere på lejren er familiespejderne (3-6 årige), der deltager onsdag. Bævere og ulve (6-10 årige) deltager fra onsdag til lørdag. Juniorer (10-12 årige), tropsspejdere (12-15 årige), seniorer (15-17 årige) og ledere deltager hele ugen fra lørdag til lørdag.

Kontakt:

Lejrchef og Distriktschef: Berit Eskerod Olsen tlf. 2191 6561

Presseansvarlig: Christina Morsing tlf. 2944 3125

Sct. Hans aften på Amfi

For første gang siden 2019 fejres der igen Sankt Hans på Amfi i Bregninge den 23/6-21, hvor arrangementet, traditionen tro, starter kl. 19 med en gratis koncert med den populære sangerinde Lotte Riisholt.

Ca. 20.45 holdes båltalen af Kasper Greve Sørensen, der er leder af “Ung Kalundborg” (ungdomsskolen, ungdomsklubberne og sprogcenteret). At det netop er Kasper Greve Sørensen, der holder båltalen på Amfi, er der en helt speciel og spændende grund til. Det vil blive afsløret i talen…

Restriktionerne er lempet, så der er plads til alle til den udendørs koncert, men adgang til Amfiscenens terrasser forudsætter indtil videre fremvisning af gyldigt Coronapas – og at man skal bære mundbind, når man går eller står.

På Amfi er der er masser af plads og frisk luft på tilskuerpladserne, med udsigt over AMFI-scenen, søens vandspejl og Bjergsted Bakker. Underholdningen er lagt i hænderne på Lotte Riisholt, som vil spille og synge fra kl. 19. Der vil blive rig mulighed for at synge med på kendte danske og udenlandske hits.

Lotte er kendt for sine Dansktophits og hun har for nyligt udgivet sin andet countryalbum ”Country with love – Vol. 2”. Lotte har også stor succes med sine versioner af danske og internationale hits som hun har udgivet under navnet ”Fra den gamle Jukebox 1 og 2”. Lotte har vundet flere priser: Prisen for bedste Dansktophit 2016,  bedste kvindelige dansktopkunstner 2018, samt mentorprisen 2019 i Boxen i Herning, så der er lagt op til en forrygende Sankt Hans aften, når Lotte optræder,  Denne aften plejer at være velbesøgt. Der kan købes kaffe og kage, øl, vand og vin samt grillpølser m.m. i Amfi`s bod.

Veterantræf på Amfi

Amfi og veterankøretøjer 2021 – torsdage i ulige uger med start den 27. maj 2021.

Årets veterankøretøj kåres igen i år på Amfi Vestsjælland i Bregninge.

Der holdes træf for veterankøretøjer i alle slags, hver torsdag i ulige uger fra den 27. maj – 2. september i tidsrummet 18.30 – 20.00

Arrangør er  Amfi Vestsjælland, Amfivej 1 i Bregninge, 4593 Eskebjerg

Årets køretøj kan være en bil, traktor, lastbil, knallert eller en motorcykel.

Det er de besøgende veteranejere og tilskuere, der bestemmer, hvilket køretøj, der skal have æren og den indgraverede plakette for årets køretøj 2021.

Der vil der være mulighed for at alle fremmødte kan medvirke til at vælge, hvilket køretøj, der skal kåres som “Årets køretøj” ved at aflevere den udleverede stemmeseddel.

Der afgives stemmer ved alle træf frem til og med 19. aug, og det samlede stemmetal afsløres på årets sidste træf torsdag den 2. sep., og her afsløres  årets køretøj.

Det er helt op til den enkeltes egne værdier, at vælge hvilket køretøj, der er aftenens “fineste”.

Stemmesedler udleveres i kiosken/på pladsen med påført dato.

Udfyldte stemmesedler afleveres i en stemmeurne ved kiosken.

Stemmesedlen skal være udfyldt, så der ikke er tvivl om, hvilket køretøj, der stemmes på.

Der vil være mulighed for at købe en forfriskning på pladsen.

Humørekspressen

Søndag, den 29/8-2021, kl. 15.00

Humørekspressen består af Frandsen (Pharfar), Krølstrup (Klumbem), Strejferen (Chapper) og Peber (Peter Lützen fra Panamah). Det er altså nogle erfarne gutter, som med iver har kastet sig over den helt særegne guldaldermusik fra 70’ernes dansktop.

Humørekspressen har allerede spyttet et iørefaldende hit ud – nemlig sangen “Der ER Godter På Vej”. De fire medlemmer af Humørekspressen er hver for sig enestående musikere, som har en baggrund, der tæller platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener.

Men trods den iboende modernitet nærer de alligevel en dybfølt respekt for dansktop musik – en respekt, som du mærker med det samme.

Bestil billet

Østre Gasværk – Gasolin- og Kim Larsen-jam

Lørdag den 14/8-2021, kl. 19.00

ØstreGasværk er et af de mest efterspurgte og festligste ”Gas” band der findes. De tilbyder et sublimt mix af de mange sange, som Larsen har skrevet til sig selv og til Gasolin.

ØstreGasværk har efterhånden 20 år på bagen og de leverer en skøn blanding af større og mindre hits i kærlige, fortolkende versioner.

Forsanger René Gerrick gør ikke noget for at ligne Kim Larsen – og tak for det – men når han åbner munden, kan man blive helt i tvivl. Han formår på én og samme tid at fortolke og kopiere Kim Larsen.

Med et absolut velspillende band i ryggen tror man virkelig på Renés versioner af sangene, og det rammer publikum lige i hjertekulen. Kim Larsen havde selv hørt bandet, og udtalt: Ikke nok med, at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid, de ryger også lige så mange cigaretter!

Bestil billet

Sweethearts

Den 26/6-2021, kl. 20.00

Efter Corona-nedlukning spiller det hæderkronede orkester Sweethearts deres første koncert i over et år, på Amfi i Bregninge, lørdag den 26/6-21, kl. 20.

Restriktionerne er lempet, så der er plads til alle til den udendørs koncert, men adgang forudsætter indtil videre fremvisning af gyldigt Coronapas – og at man skal bære mundbind, når man går eller står.

Billetter i forsalg koster 160 kr. og foretages via billetsalgsportalen ”Place2book”. Se link på Amfi`s hjemmeside. Billetprisen ved indgangen er 200 kr.

Det skal nok blive en fest – og vi er klar med fadøl, grillpølser, kaffe og kage m.m.

”Åbn jeres hjerter – glem det grå og triste” – Og det er præcis, hvad der sker, når man er i selskab med Danmarks mest populære festorkester, Sweethearts.

Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt show, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd.

Med det platin-vindende debutalbum fra 92, ”Lyk’lig i en verden af musik”, fik Sweethearts hele Danmark til igen at synge med på numre som ”Flower Power”,   ”Smilende Sussi” og ”Rør ved mig”.

Albummet ”Lad hele verden danse” fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ”Jeg ringer på fredag”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd” og ”Arrivederci Franz”, skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede Sweethearts platin for anden gang.

Siden er der kommet yderligere 7 albums med et samlet salg tæt på 500.000 eksemplarer.

Sweethearts er et af Danmarks flittigste livebands og har spillet mere end 1500 koncerter gennem årene. Succesen skyldes Sweethearts’ uforlignelige evne til at sætte skub i enhver fest – hver gang.

Med tungen lige i munden leverer Sweethearts fest og farver, styrer uden om det letkøbte og bruger med stor erfaring løs af branchens klichéer. Sweethearts blander med sikker hånd de gamle popsange med rock og rul, latin og  jazz etc. – og mixer det hele sammen til et effektivt og charmerende sceneshow. Et sceneshow der efterlader publikum med en varm fornemmelse af at ha’ fået meget  mere end det de kom efter. Sweethearts består af: Vokal: Pernille Højmark, Bas: Kim Kidholm, Guitar: Bo Bistrup, Keyboards: Peter Michael og Trommer: Holger Kølle.

Bestil billet

Bo Evers m. Band

Lørdag d. 22. maj kl. 19.00

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Mange vil nikke genkendende til Bo Evers radio-hit ”Fred”, men andre kendte numre er også ‘Barry White’ og ‘Hver Anden Weekend’. Nu er der nye hits på EP-en ‘Død’, som udkom i februar 2019, med singleforløbere ‘Fri Mig’.

Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene alle samme sted: I Bo Evers´ finurlige hjerne, når han sidder alene med sin guitar. Bo Evers Band har formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk!

Til koncerterne kombineres den legesyge musik og tekst. Og det hele blomstrer op i en højere enhed, som sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker. Sabine Kirchmeier Andersen, direktør for Dansk Sprognævn har om Bo Evers udtalt: “Bo Evers har en evne til at skabe sjove billeder og beskrive situationer med mange, mange gode og overraskende ord og udtryk. Hans billeder og hans måde at fortælle på er skøn…”.

Bestil billet til kun 160 kr.