Anne Dorte Michelsen 25/8, kl. 15.00, en del af Lundbye Festivalen 2024

På forslag fra Lundbye-komiteen afholder Kulturforeningen Amfi Vestsjælland en intimkoncert med Anne Dorte Michelsen, der blandt andet vil synge en lille håndfuld salmer fra sangskrivere, der var samtidige med Lundbye i guldaldertiden.

HVEM KAN FORKLARE EN SOLNEDGANG?

Koncert med ANNE DORTE MICHELSEN

Sanger og sangskriver Anne Dorte Michelsen har gennem sin lange karrieres mange vendpunkter altid fokuseret på den gode sang. Den danske tekst. Fortællingen. Hvad enten hun har sunget sit eget materiale, eller har fortolket sin barndoms salmer og danske sange.

At kommunikere sangenes følelser, teksternes indsigter og budskaber som de folder sig ud, når ord og musik mødes, er kernen i enhver koncert med Anne Dorte Michelsen.

Det hele startede med gennembruddet som sanger og sangskriver i popgruppen Tøsedrengene, hvorfra numre som ‘Bruge og
bruges’, ‘Ud under åben himmel’ og ‘Sig du kan li’ mig’ i selskab med mange andre af gruppens største hits, forlængst er blevet folkeeje.

Herfra fortsatte Anne Dorte Michelsen med succes som solist, både herhjemme, i Japan, Norge og Sverige, og udgav en lang række albums, hvor hun rendyrkede en intens, sart og inderlig tone. Sange som ‘Snebær og kastanjer’, ‘Før eller siden’ og ‘Jeg har lagt mine
ben’ står i dag som klassikere, og er sammen med flere andre af Michelsens numre, blevet genindspillet af kolleger både ude og hjemme.

I 00’erne vendte Michelsen sig mod sine rødder og de klassiske danske sange og salmer, og fik stor succes med bl.a. albummet Fred hviler over land og by.

Anne Dorte Michelsens seneste udgivelse albummet ‘Thumbs up’ fra 2023, rummer moden sangskrivning, der kredser om åndelige temaer, og det voksne livs erkendelser. En ny mildhed har fundet vej ind i sangene, som i den klassisk smukke Skrøbelige menneske.  Men det nye album rummer også merepågående sange om kvinders kamp for lige ret og lige værd. Et tema der altid har optaget Anne Dorte Michelsen.

Siden 2023 har Michelsen været radiovært på musikprogrammet ‘To vers og et omkvæd’ på DR’s P5. Her er fokus på den tidløse, velskrevne tekst, den smukke melodi, og det rammende omkvæd. Netop det felt Michelsen har arbejdet med gennem hele sin karriere. Michelsen modtog i 2023 Statens Kunstfonds Livsvarige Hædersydelse for sit arbejde som sanger og sangskriver.

Køb billet her…

Sct. Hans

Vi åbner kiosken kl. 18.00 og mon ikke

Lotte Riisholt begynder underholdningen fra kl. 19.00

Ca. klokken 20.45 går vores Båltaler på scenen.

Kl. 21.00 tænder vi bålet, og stemmer i på “Vi elsker vort land…

Markeringsdag Royal Run, 5. maj kl. 12.00

Skal du træne til Royal run i år er der en glimrende mulighed på Amfi Vestsjælland.

Samme dag er der også mulighed for at se lidt på vandsporten der foregår i/ved Amfi søen.

Programmet ser i store træk ud som følger:

Kl. 12.00: Velkomst ved Amfi, VWSK og Helix Lab og fælles opvarmning

Kl. 12.15: Løbene starter (Vi vender tilbage angående ruter og længder)

Kl. 13.30: SUP race ved søen

Kl. 14.30: Kajak roning

Hele dagen er diverse Surf aktiviteter ved Amfisøen åbne – alle kan gratis prøve wakeboard og SUP denne dag.

Læs mere om Vestsjællands Wake og Surf Klub (VWSK) her

Kongelig sommeropera, 19. maj kl. 16

Ta’ ud i det fri og oplev fantastiske stemmer fra Den Kongelige Opera under åben himmel. Hver sommer kan du i det danske sommerland komme til gratis operakoncerter rundt i Danmark. Oplev nogle af landets bedste operasangere i højdepunkter fra kendte operaer og den kommende sæsons forestillinger.

Sommerkoncerterne har, siden de begyndte for 19 år siden, været et tilløbsstykke, hvor publikum i alle aldre nyder de gratis operakoncerter i det fri. For mange mennesker er Kongelig sommeropera blevet en fast tradition, hvor tusindvis af publikummer mødes hvert år til gratis koncert.

Kongelig sommeropera er for alle – både helt garvede og passionerede operafans men også nybegyndere, der her kan opleve nogle af de allerstørste hits fra operaens verden og få en forsmag på den nye operasæson.

Tag skovturstæppet under armen og glæd dig til en eftermiddag i selskab med Den Kongelige Operas sangere i det grønne.

Der er fri entré til dette arrangement, så ingen billetsalg. Vi arbejder på at lave noget ekstra ordinært salg, mere om dette senere.

Queen of Denmark, 4. august, kl. 15

QUEEN OF DENMARK

Queen Of Denmark har i løbet af få år etableret sig som et super solidt tribute-band.
Succesen skyldes ikke mindst en yderst karismatisk sanger, der kan sin Freddie i alle oktaver samt en live-performance ud over det sædvanlige.
Selv det mindste spillested bliver til Wembley for en stund, når Queen Of Denmark spiller de mange hits med kant og med en indsprøjtning af rock.
Fællessang, samhørighed og storslåethed går op i en højere festlig enhed.
Bandet tager publikum tilbage til dengang, Freddie Mercury og Queen regerede rocken med overlegen musikalitet og et kækt glimt i øjet

Bandet består af:

Fjeder Stavnstrup: Vokal

Nicholas Vogel: Bas

Jonas Larsen: Guitar

Rene Lund Jensen: Keyboards

Michael Fast: Trommer

Billet kan købes ved at følge dette link…

Die Herren

“U2’s BEST”

Die Herren har turneret hele Danmark med U2´s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991!

Det har overrasket mange blandt publikum (og Die Herren selv), hvor eminent U2´s musik fungerer live. Die Herren har spillet sangene i alle mulige tænkelige og utænkelige sammenhænge. Fra shows med store lydanlæg og omfattende lysshow, til helt små, intime koncertsteder. På festivaler, i koncerthuse, spillesteder (store som små), i kirker og telte, på uddannelsessteder, barer og plejecentre – både udendørs og indendørs.

Die Herren har optrådt for koncert- og festivalgæster, virksomheder, foreninger, udsendte soldater og veteraner, kirkegængere, konfirmander, gymnasieelever, pensionister og private og mange, mange flere.

U2´s musik og tekster kan spilles for alle – blot sangene og præsentationen tilpasses lytterne, stedet og omstændigheden!

Med ”U2s BEST” ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2´s musikunivers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Publikum skal føle sig velkommen og værdsat – inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem med en oplevelse af overraskelse og energi.

Man overraskes over hvor intense og nærværende U2´s sange bliver i Die Herrens fortolkninger. Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch.One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af U2s BEST.

Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har kunnet i mange år, nemlig at føre det ud på selv de små steder. U2 spiller kun på store arenaer, som regel aldrig for mindre end 20.000 mennesker. Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende. Deres mission er at nå ud til “alle” publikummer helt ned til bagerste række. Publikum inviteres og opfordres til at blive en vigtig del af koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens “bedste til dato”.

Die Herren

U2s BEST

For billetter tryk her…

For lidt eksempler, se mere her…