Ester Brohus

Ester Brohus på Amfiscenen søndag d. 16. juli 2017 kl. 15:00

Den 16/7—17, kl. 1500 – 1700 gæster Ester Brohus Amfiscenen. Med et utal af nomineringer og modtagne grammys har Ester Brohus bevist, at hun er en af Danmarks helt store sangskrivere. (Bl.a. blev Ester Brohus i 2005 nomineret til en Grammy i kategorien Årets Danske Country album). Det er ikke uden grund, Pressen kalder hende den kvindelige Johnny Cash, og det er ikke mindst fordi hun i flere år ved juletid har spillet for de indsatte i fængslernes åbne og lukkede afdelinger.

En koncert med Ester Brohus byder på et bredt udvalg af egne sange, hvor der altid er knyttet en anekdote til. Der er også plads til Esters egne favoritter fra store udenlandske kunstnere, gospel-sange og ikke mindst den karakteristiske bluesmusik, som danner rammen for en musikalsk legeplads.

Billetprisen er i forsalg 160 kr. Billetter ved indgangen koster 200 kr. Køb billet til Ester Brohus her [Billetsalg]

Nyt album med skæbnefortællinger fra Ester Brohus Ester Brohus er på trapperne med sit 10. album. Singlen er lige om hjørnet, og endnu engang sætter Ester Brohus nye standarder for, hvad det vil sige at være sangskriver i Danmark. Med et utal af nomineringer og modtagne grammys har Ester Brohus bevist, at hun er en af Danmarks helt store sangskrivere. Inden længe udkommer Ester Brohus med sit 10. album – og det er ingen undtagelse. Ester Brohus har i sin 30-årige karriere fundet inspiration til sine numre gennem de mange skæbner, hun har mødt på sin vej.

Esters 10 album binder en række skæbnefortællinger sammen i et unikt og udfordrende musikalt univers, hvor hun med stædighed holder fast i sine rødder og musikalske udtryk. Pressen kalder hende den kvindelige Johnny Cash, ikke mindst fordi hun i flere år ved juletid har spillet for de indsatte på landets åbne og lukkede afdelinger. Ved sidste års tour valgte Ester Brohus at tage et mobilt studie med, hvor hun lod fangerne synge med på ”Who’ there holding your hand”. Resultatet kan høres på den nye plade. En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Levende fortællinger fra de mange koncerter indenfor murene, rejserne til USA og livet som sangskriver er blandt andet, hvad sangerinden kan tilbyde, når hun giver en koncert med sit yderst velspillende band.

Ester Brohus har sunget og spillet for publikummer i hele Danmark, lige fra små lokale scener til de helt store festivaller. En aften med Ester Brohus byder på et bredt udvalg af egne sange, hvor der altid er knyttet anekdote til. Der er også plads til Esters egne favoritter fra store udenlandske kunstnere, gospel-sange og ikke mindst den karakteristiske blues musik, som danner rammen for en musikalske legeplads. Ikke to koncerter er ens. ”Vi spiller, fordi vi ikke kan lade vær´,” plejer Ester at sige, og det er præcis derfor, en aften med Ester Brohus altid er noget særligt.

Hendes udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige der, hvor de er. Ester Brohus debuterer i 1992 med “The Perfect Way” The Letter i 1994, Heart Of Desert Longing i 1995 Happy to be lonely i 1998 Poor Pretty Little Me i 2001 Come To Me i 2002 When Time Comes i 2004 ,The Perfect Way – Best Of i 2006 og Coming Home i 2010. Ester Brohus er flere gange blevet hædret af den samlede musikbranche, og modtog i 1995 sin første Grammy for albummet “Heart of Desert Longing”. CD-udgivelsen “Poor Pretty Little Me” blev tildelt hele tre Grammys: “Årets danske vokalist”, “Årets danske folksangskriver” og “Årets countryalbum”. Sidstnævnte titel gik også til Ester for hendes album “Come to Me”

Køb billet til Ester Brohus her [Billetsalg]