Leonard Cohen band

Leonard Cohen band – 26. august 2017 kl. 19:30.

Dette er en intim-koncert. Det betyder, at det er muligt at deltage i middag inden koncerten og at der er et begrænset antal pladser.

Middagen starter kl 18.00 og foregår inde i huset. Det koster 200 kr for en Tapas á la Middelhavet. Det forventes, at man samtidig køber billet til selve koncerten via Place2book-linket, koncertbilletten koster 160 kr.

Der er kun 50 spise-billetter, desuden er der 100 billetter uden spisning

Ønsker man ikke at spise med, er det muligt at købe billetter via Place2book-linket til 160 kr eller ved indgangen til 200 kr.

——————-

Gary Snider: Min drøm er at skabe musik og billeder, der rører ved folk og sætter tanker og følelser igang. Og være med til at inspirere og motivere.

Det sidste år har mit hovedfokus været på fortolkning af Leonard Cohens smukke sange. Nu, efter Leonards død, føles det som en ærefuld opgave at dele hans livsværk.

“En fyldt musikcafé, en intim og intens koncert og et begejstret publikum. Alle gav bagefter udtryk for, at det var en meget fin og inspirerende aften. Både musikken og fortællingerne om Leonard Cohens liv gav perspektiv og var en dejlig oplevelse. ‘Jeg har genopdaget Leonard Cohen og fået bedre forståelse for hans tekster og musik’, sagde én blandt publikum efter koncerten – hvor en oplagt Gary måtte give fire ekstranumre.” Michael Torfing, Rønde