Abba.cz

Abba.cz – Søndag d. 6. august 2017 kl. 15:00 på Amfiscenen i Bregninge.

Abba.cz spiller på Amfiscenen den 6. august

Kulturforeningen Amfi Vestsjælland kan nu afsløre, hvilket navn det er, der giver koncert på Amfiscenen i Bregninge den 6. august i år. – Det er Abba.cz, der er et af Europas bedste Abba-kopibands.

Ved lanceringen af Amfi`s program for 2017 i december sidste år kunne Amfi af kontraktmæssige årsager ikke oplyse bandets navn, hvilket skyldtes at Abba.cz havde aftale om en koncert i Juvi-klubben i marts måned. Koncerten med Abba.cz på Amfiscenen finder sted søndag den 6/8-17, kl. 15.00.

Abba er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba, men det kommer ikke til at ske. Heldigvis har Tjekkiet i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”Abbacz” tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og ægte 70’/80’er koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med, – og danse ! Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen.

Årskort
Medlemmer af Kulturforeningen Amfi Vestsjælland kan et årskort for 500 kr. pr. stk., der gælder til alle årets arrangementer på Amfi i 2017 – og nu hvor der er sat navne på alle årets koncerter ved man hvad man køber med et årskort. Yderligere information om køb af årskort – og om indmeldelse i Amfi Vestsjælland (100 kr. i årskontingent) kan ses på foreningens hjemmeside .

Salgslink til Amfis internet-billetsalg på ”Place2book”: https://www.place2book.com/da/18389/list/EM4840