Snart åbner koncertsæsonen på Amfiscenen i Bregninge

Søndag den 4. juni kl. 16.00 underholder Anders Bircow, Holbæk Symfoniorkester og Jyderup Sangkor ved en festlig koncert på Amfi-Vestsjælland i Bregninge.

Anders Bircow er mest kendt som den ene tredjedel af Linie 3. Linie 3 blev dannet tilbage i 1979 sammen med Thomas Eje og Preben Christensen, og de blev en kæmpesucces gennem i hvert fald 30 år! Linie 3 efterfulgte sangkvartetten Barbershop Harmony, så Anders har altid sunget.

Anders Bircow er mest kendt som den ene tredjedel af Linie 3

Ud over at være sanger og entertainer har han også lagt stemmer på adskillige tegnefilm, bl.a. som Mickey Mouse.

Koncerten indeholder, udover et festfyrværkeri af sange med Anders Bircow sammen med Holbæk Symfoniorkester og Jyderup Sangkor, dejlige orkesterværker af bl.a. H.C. Lumbye og August Enna. Leroy Andersons Trumpeters Lullaby bliver fremført af orkestrets fremragende trompetist Rene Bøhm som solist, og koncertmester Anders Busk Hansen optræder som solist i Montis virtouose Czardas.

Den naturskønt beliggende Amfiscene på Amfivej 1 i Bregninge har 11 terrasser med plads til 800 tilskuere – heraf ca. 100 handicapvenlige pladser.

I servicebygningen kan ved koncerten købes kaffe, hjemmebagt kage, grillpølser, øl, vand og vin m.m.

Billetter kan i forsalg købes bl.a. på internettet via billetsalgs-portalen Place2book.com – Se link på www.amfivestsjaelland.dk Prisen er i forsalg 160 kr. Billetter ved indgangen koster 200 kr. Et årskort til alle sæsonens 4 betalings-koncerter kan af medlemmer af Kulturforeningen Amfi Vestsjælland købes for 500 kr.