Sct. Hans aften på Amfi

For første gang siden 2019 fejres der igen Sankt Hans på Amfi i Bregninge den 23/6-21, hvor arrangementet, traditionen tro, starter kl. 19 med en gratis koncert med den populære sangerinde Lotte Riisholt.

Ca. 20.45 holdes båltalen af Kasper Greve Sørensen, der er leder af “Ung Kalundborg” (ungdomsskolen, ungdomsklubberne og sprogcenteret). At det netop er Kasper Greve Sørensen, der holder båltalen på Amfi, er der en helt speciel og spændende grund til. Det vil blive afsløret i talen…

Restriktionerne er lempet, så der er plads til alle til den udendørs koncert, men adgang til Amfiscenens terrasser forudsætter indtil videre fremvisning af gyldigt Coronapas – og at man skal bære mundbind, når man går eller står.

På Amfi er der er masser af plads og frisk luft på tilskuerpladserne, med udsigt over AMFI-scenen, søens vandspejl og Bjergsted Bakker. Underholdningen er lagt i hænderne på Lotte Riisholt, som vil spille og synge fra kl. 19. Der vil blive rig mulighed for at synge med på kendte danske og udenlandske hits.

Lotte er kendt for sine Dansktophits og hun har for nyligt udgivet sin andet countryalbum ”Country with love – Vol. 2”. Lotte har også stor succes med sine versioner af danske og internationale hits som hun har udgivet under navnet ”Fra den gamle Jukebox 1 og 2”. Lotte har vundet flere priser: Prisen for bedste Dansktophit 2016,  bedste kvindelige dansktopkunstner 2018, samt mentorprisen 2019 i Boxen i Herning, så der er lagt op til en forrygende Sankt Hans aften, når Lotte optræder,  Denne aften plejer at være velbesøgt. Der kan købes kaffe og kage, øl, vand og vin samt grillpølser m.m. i Amfi`s bod.