KFUM Spejder-sommerlejr på AMFI Vestsjælland

Igen i år er der KFUM Spejder-sommerlejr på AMFI Vestsjælland

Og denne gang får de lokale spejdere fra Eskebjerg selskab af deres spejdervenner fra Odsherred Distrikt.

I dagene 3-10. juli vil man kunne se spejdere i alle størrelser bruge det dejlige område omkring Amfi søen. Der skal sejles på søen i meginjoller og på tømmerflåder, der skal fanges krebs, der skal holdes gudstjeneste/andagter, der skal laves mad over bål og der skal hygges og leges.

Vi vil også være synlig i lokalområdet, da både små og store spejdere sendes på hike (gå og cykelture af forskellig længder), så de kan lære området at kende og samtidig øve div. færdigheder og styrke deres fællesskab i patruljerne. Giv dem gerne et ”klap på skulderen”, skulle I møde dem.

Temaet for i år er FNs Verdensmål, og de 17 forskellige mål vil der blive arbejdet med på forskellige leder og kanter. Det er så vigtigt at vi passer på den verden vi lever i og på.

I forbindelse med sommerlejren vil der søndag den 4. juli kl. 19.00 blive afholdt en ”åben” gudstjeneste. Dvs. for både spejdere og menighed. Husk at medbringe noget at sidde på, stol eller tæppe. Præst og personale ved gudstjenesten kommer fra den anden side af Kalundborgvej, fra Bregninge Kirke.

Fakta om lejren:

Ca. 100 KFUM-Spejdere fra Odsherred Distrikt deltager på den fælles distriktssommerlejr.

KFUM-Spejderne Odsherred Distrikt dækker syv grupper: Nykøbing Sj, Svebølle, Eskebjerg, Holbæk, Tuse Bjerg (ved Holbæk), og Kirke Eskildstrup fordelt i kommunerne Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

De mindste spejdere på lejren er familiespejderne (3-6 årige), der deltager onsdag. Bævere og ulve (6-10 årige) deltager fra onsdag til lørdag. Juniorer (10-12 årige), tropsspejdere (12-15 årige), seniorer (15-17 årige) og ledere deltager hele ugen fra lørdag til lørdag.

Kontakt:

Lejrchef og Distriktschef: Berit Eskerod Olsen tlf. 2191 6561

Presseansvarlig: Christina Morsing tlf. 2944 3125