KFUM Spejder-sommerlejr på AMFI Vestsjælland

Igen i år er der KFUM Spejder-sommerlejr på AMFI Vestsjælland

Og denne gang får de lokale spejdere fra Eskebjerg selskab af deres spejdervenner fra Odsherred Distrikt.

I dagene 3-10. juli vil man kunne se spejdere i alle størrelser bruge det dejlige område omkring Amfi søen. Der skal sejles på søen i meginjoller og på tømmerflåder, der skal fanges krebs, der skal holdes gudstjeneste/andagter, der skal laves mad over bål og der skal hygges og leges.

Vi vil også være synlig i lokalområdet, da både små og store spejdere sendes på hike (gå og cykelture af forskellig længder), så de kan lære området at kende og samtidig øve div. færdigheder og styrke deres fællesskab i patruljerne. Giv dem gerne et ”klap på skulderen”, skulle I møde dem.

Temaet for i år er FNs Verdensmål, og de 17 forskellige mål vil der blive arbejdet med på forskellige leder og kanter. Det er så vigtigt at vi passer på den verden vi lever i og på.

I forbindelse med sommerlejren vil der søndag den 4. juli kl. 19.00 blive afholdt en ”åben” gudstjeneste. Dvs. for både spejdere og menighed. Husk at medbringe noget at sidde på, stol eller tæppe. Præst og personale ved gudstjenesten kommer fra den anden side af Kalundborgvej, fra Bregninge Kirke.

Fakta om lejren:

Ca. 100 KFUM-Spejdere fra Odsherred Distrikt deltager på den fælles distriktssommerlejr.

KFUM-Spejderne Odsherred Distrikt dækker syv grupper: Nykøbing Sj, Svebølle, Eskebjerg, Holbæk, Tuse Bjerg (ved Holbæk), og Kirke Eskildstrup fordelt i kommunerne Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

De mindste spejdere på lejren er familiespejderne (3-6 årige), der deltager onsdag. Bævere og ulve (6-10 årige) deltager fra onsdag til lørdag. Juniorer (10-12 årige), tropsspejdere (12-15 årige), seniorer (15-17 årige) og ledere deltager hele ugen fra lørdag til lørdag.

Kontakt:

Lejrchef og Distriktschef: Berit Eskerod Olsen tlf. 2191 6561

Presseansvarlig: Christina Morsing tlf. 2944 3125

Sct. Hans aften på Amfi

For første gang siden 2019 fejres der igen Sankt Hans på Amfi i Bregninge den 23/6-21, hvor arrangementet, traditionen tro, starter kl. 19 med en gratis koncert med den populære sangerinde Lotte Riisholt.

Ca. 20.45 holdes båltalen af Kasper Greve Sørensen, der er leder af “Ung Kalundborg” (ungdomsskolen, ungdomsklubberne og sprogcenteret). At det netop er Kasper Greve Sørensen, der holder båltalen på Amfi, er der en helt speciel og spændende grund til. Det vil blive afsløret i talen…

Restriktionerne er lempet, så der er plads til alle til den udendørs koncert, men adgang til Amfiscenens terrasser forudsætter indtil videre fremvisning af gyldigt Coronapas – og at man skal bære mundbind, når man går eller står.

På Amfi er der er masser af plads og frisk luft på tilskuerpladserne, med udsigt over AMFI-scenen, søens vandspejl og Bjergsted Bakker. Underholdningen er lagt i hænderne på Lotte Riisholt, som vil spille og synge fra kl. 19. Der vil blive rig mulighed for at synge med på kendte danske og udenlandske hits.

Lotte er kendt for sine Dansktophits og hun har for nyligt udgivet sin andet countryalbum ”Country with love – Vol. 2”. Lotte har også stor succes med sine versioner af danske og internationale hits som hun har udgivet under navnet ”Fra den gamle Jukebox 1 og 2”. Lotte har vundet flere priser: Prisen for bedste Dansktophit 2016,  bedste kvindelige dansktopkunstner 2018, samt mentorprisen 2019 i Boxen i Herning, så der er lagt op til en forrygende Sankt Hans aften, når Lotte optræder,  Denne aften plejer at være velbesøgt. Der kan købes kaffe og kage, øl, vand og vin samt grillpølser m.m. i Amfi`s bod.

Enhedspris for alle koncerter i 2017

Kulturforeningen Amfi Vestsjælland har besluttet i 2017 at videreføre princippet om enhedspriser for årets koncerter.  Billetpriserne er 160 kr. i forsalg, og 200 kr. ved indgangen. Forsalg kan både ske via internettet, på Place2Book, og i lokale butikker, som sædvanligt. Drikkevarer må ikke medbringes på Amfiscenen ved koncerter.

Årskort 2017 som julegave

Medlemmer af Kulturforeningen Amfi Vestsjælland kan allerede nu købe et årskort for 500 kr. pr. stk., der gælder til alle årets arrangementer på Amfi i 2017. Måske et emne for årets Julegave. Yderligere information om køb af årskort – og om indmeldelse i Amfi Vestsjælland (100 kr. i årskontingent) kan ses på foreningens hjemmeside.